Witaj na forum klasy 1 "ti"
Słuchajcie w związku z tym że ma być to nasze forum klasowe a niki niektórzy mają zupełnie odbiegające od imion, przezwisk itp. które znamy więc moja propozycja jest taka żebysmy przynajmniej wszyscy w danych personalnych wpisali swoje imiona będzie łatwiej no i nie wiem czy forum w sumie jest już zamknięte ale uniknęlibyśmy wpieprzenia się tu osób trzecich.
Szefo;]
i tak nikt tu prawie nie zagląda
Forum jest dalej otwarte... Wszyscy użytkownicy: 13 Statystyki mówią same za siebie... Jak chcecie to mogę zamknąć dostęp do zakładania kont kiedy tylko chcecie, wystarczy że ktoś z was mi napisze pw
Szefo;]
mi i tak to bez różnicy bo i tak nic ważnego nie piszemy
Ostatnio edytowany przez Krzysiek_92 (06-10-2008 15:56:38)
Szefo;]
i tak nic im nie zrobisz
Ostatnio edytowany przez Krzysiek_92 (21-10-2008 12:05:28)
TERA LEPIEJ NA TE FORUM BO NA NK NAM USUWAJĄPRZECIEŻ!!!
Moderator
NK syff !!! A to forum tutaj to jeszcze zyje ? bo zamuł jak na www.zbieramznaczki.pl
Moderator
Yyyy... (post nr 1). Kamilka miała dobry pomysł... Bo nie mam pojęcia z kim gadam. ;>
Szefo;]
przecież cały czas żyje:)
No trudno to bedzie ich strata jak sie nie zarejestrują bo pozniej sie forum zamknie i bedzie lipa ;pp
jak tu np. beda odpowiedzi to zadan choćby a tu chuj.. nima dostepu ;DDD no nie wiem.. ale wydaje mi sie ze temat byl inny..? ;pp
to tak jestem Karol
coraz lepiej juz 8 a nie 3 !! jak tak dalej pojdzie to cala klasa sie zarejestruje <lol> xD
Ostatnio edytowany przez Ciocho (22-11-2008 13:29:57)
YYY ..
Nazywam się Michał Burghardt ... Pochodze z "wielkiego" miasteczka Trzebiatów, które leży w województwie zachodznio-pomorskim i jest oddalone o 38 km od wsi Kołobrzeg.Mam 16 lat ... Mierze 180 cm, waże 61kg...
Mam włosy koloru yyy.. ciemny blond chyba ... oczy niebieskie, a uszy czerwone bo z dworu dopiero co wrucilem, a pizga jak hoooooy . Jeśli o czymś zapomniałem .... to mi przypomnijcie ;o
aaa nazwisko panieńskie matki (Fudała) ....